Ledelsen og styret

Ledelsen i Sarepta

Ragnhild Remmen Bull

Ragnhild Remmen Bull er daglig leder i Sarepta Energi. Hun leder også avdelingen Operatør Vind i TrønderEnergi Kraft. Ragnhild er har en Master of Technology (M.Tech.), Industrial Economics and Technology Management, Finance and Energy Markets fra NTNU, og har bakgrunn fra NTE og Multiconsult.

Styret i Sarepta

Anne Strømmen Lycke

Anne (1958) sitter som styreleder i Sarepta Energi.

Anne har sin utdannelse fra NTH og BI. Hun har lang ledererfaring fra alle deler av verdikjeden i olje- og gassnæringen, og har blant annet vært sentral i Statoils vindkraftsatsing. Det er fra denne perioden av yrkeslivet hun kjenner Sareptas portefølje.  Anne er i dag adm.dir. for stiftelsen NORSAR.

Christian Stav

Christian (1968) sitter som styremedlem i Sarepta.

Christian er utdannet siviløkonom, statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker. Han har siden 2012 vært konsernsjef i NTE, og satt i perioden 2007 – 2012 som konserndirektør for økonomi og finans i NTE. Christian har 15 års erfaring  fra revisjons- og konsulentoppdrag i Arthur Andersen & Co og Ernst & Young, senest som partner i avdelingen for transaksjonsrådgivning.

Kennet Brandsås

Kennet (1969) er styremedlem i Sarepta.

Kennet er utdannet sivilingeniør i elkraft-teknikk fra NTH, og har en Master of Management fra BI. Han har siden 2008 jobbet som konserndirektør for NTE Energi AS. Kennet har vært ansatt i NTE siden 1995, først tilknyttet driftssentralen, senere som avdelingsleder og stedfortreder for direktøren i Nettdivisjonen. Fra 2003 arbeidet han NTE Energi, som divisjonssjef for Energidivisjonen.

Ståle Svenning

Ståle er styremedlem i Sarepta.

Ståle Svenning leder avdeling Ny fornybar i TrønderEnergi Kraft, og er utdannet sivilingeniør i kybernetikk fra NTNU, og har en master i management fra BI. Ståle har lang erfaring fra innovasjon og teknologiselskaper.

Olav Sem Austmo

Olav er styremedlem i Sarepta.

Olav Sem Austmo er økonomi- og finansdirektør i TrønderEnergi.